Limanda po tajsku

Limanda po tajsku

Limanda po tajsku

Przepis na : obiad

Limanda to jak wiecie taka tańsza wersja soli. Jednocześnie jest to rybka przyjemna, bardzo przez nas lubiana, łatwa do przyrządzenia i smaczna. Dzisiaj zaproponuje jej wersje troszkę egzotyczną, bo z dodatkiem trawy cytrynowej i pasty z chilli. Wszystko robi się ekspresowo i smakuje wybornie. Polecam do zrobienia z każdą wyfiletowaną rybką.   Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
wiosenka27, 25 lipca 2013 10:19:14

Te egzotyczne dodatki bardzo mnie kuszą:)

Antenka, 25 lipca 2013 10:47:29

bardzo ciekawie przygotowana rybka:)smakowita

Izaa, 25 lipca 2013 11:36:05

ja za rybami nie przepadam, ale taka wersja z pewnością by mi smakowała

Justyna Bąk, 25 lipca 2013 12:35:35

wygląda świetnie, nie jadłam takiej rybi ale chętnie bym spróbowała, wygląda smacznie:)

OlaWA, 25 lipca 2013 15:24:52

Uwielbiam tajską kuchnię :)

Amorek, 25 lipca 2013 19:38:19

wow świetne foto :)

Bernadeta, 29 lipca 2013 00:01:12

milo mi pozdrawiam wszystkich ;0