Klops wg Julii Child

Klops wg Julii Child

Klops wg Julii Child

Przepis na : obiad

Porządny klops to jest coś a taki właśnie dzisiaj zrobiłam realizując kolejny przepis Julii Child, która po raz kolejny mnie nie zawiodła. Robiłam już rożne klopsy czy pieczenie rzymskie, ale ten jest idealny, myślę ze dodatek bulionu wołowego sprawia ze jest on soczysty, ale się nie rozlatuje. Polecam na zimno i ciepło. Przepis podaje w dwóch wersjach swojej zmienionej i oryginalnej. U niej porcja na 12 osób, u mnie na 6. Zapraszam. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Izaa, 14 sierpnia 2013 12:15:12

z chęcią bym takiego klopsa zjadła ;))

Bernadeta, 17 sierpnia 2013 20:02:15

dziękuje, chętnie poczęstowałabym kawałkiem ale sie skończył:)