Gulasz z fasolką na winie

Gulasz z fasolką na winie

Gulasz z fasolką na winie

Gulasz na winie z fasolka to kolejny przykład ze dobry gulasz można zrobić z wszystkiego co się nam nawinie. Tym razem użyłam resztki fasolki, która zalegała w lodowce, marchewki, świeżych ziół i wytrawnego, czerwonego wina. Pewnie gdybym miała wołowinę zamiast wieprzowej łopatki byłby to istny cymes, ale i tak wyszło pysznie. Wierzcie na słowo. Smacznego. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Karmel-itka., 31 lipca 2013 09:24:28

ale świetny przepis! bardzo wykwintny, a zarazem taki domowy. fasolki mam mnóstwo, więc sobie pożyczam!

wiosenka27, 31 lipca 2013 10:12:12

Ja wierzę. Uwielbiam takie dania:)

Antenka, 31 lipca 2013 11:20:08

dokładnie, bardzo elegancko wyglądające danie, a w smaku pewnie cudnie domowe!:D takie najlepsze!

Izaa, 31 lipca 2013 19:02:18

i ja też dołączam do grona fanów takich dań

Justyna Bąk, 31 lipca 2013 19:43:29

pysznie wygląda:)

Bernadeta, 31 lipca 2013 23:24:38

proszę bardzo, mam nadzieje ze będzie smakować.

Bernadeta, 31 lipca 2013 23:25:01

dziękuję bardzo.

Bernadeta, 31 lipca 2013 23:28:12

dziękuję bardzo, pozdrawiam.

Bernadeta, 31 lipca 2013 23:28:35

milo mi, pozdrawiam.

Bernadeta, 31 lipca 2013 23:28:59

super, dziekuje.