Leczo z fasolką szparagową

Leczo z fasolką szparagową

Leczo z fasolką szparagową

Czy gotując leczo dodajecie do niego fasolkę szparagową? Dotąd nie dodawałam - jednak w wyniku debaty społecznej realizowanej w miejscu pracy a podnoszącej tak ważną kwestię egzystencjalnego wręcz zagadnienia "co dziś na obiad" okazało się, że to może być baaaardzo interesujące połączenie. Spróbowałam i wiem, że od teraz tylko taka wersja będzie pojawiać się w moim domu:) Leczo z fasolką szparagową Składniki: 3 papryki (czerwone lub różnokolorowe)  5 pomidorów 1-2 średnie cukinie 2 cebule ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.