Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Jeśli szukacie pomysłu na szybką pastę do chleba...biegnę Wam z pomocą;) Składniki; puszka tuńczyka w wodzie lub sosie własnym, 2 lub 2 ½ lyżki majonezu, seler naciowy, 1 cebula czerwona, sol pieprz, trochę soku z cytryny Wykonanie; Odciskamy tuńczyka na sitku, bardzo mocno, ddajemy posiekany seler, cebule w drobną kosteczke. Następnie dodajemy majnez, sok z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na chlebek lub z bułką, sałatą,  pomidorem;))) Smacznego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Anioły w kuchni

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

Anioły w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasty, sok, seler, cytryna, cebula, tuńczyk, chleb, pasta, seler naciowy, majonez, sosy, sałata, pomidor, bułki, ryby, pasta na chleb, ryba, jak zrobić wodę z cytryna, sałata z tuńczykiem, sałatka z tuńczykiem, sos do sałaty

Inne przepisy z Anioły w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.