Pulled chicken - pierś kurczaka szarpana

Pulled chicken - pierś kurczaka szarpana

Pulled chicken - pierś kurczaka szarpana

Przepis na szarpaną pierś z kurczaka w wersji delikatnej i łagodnej. Mięso ma neutralny smak, który idealnie wpasuje się w wiele dań. - do każdej sałatki - na kanapki i do burgerów - z sosem i warzywami - do makaronów i kasz Czas przygotowywania:  do 20 minut Duszenie:  do 50 minut  Ilość porcji:  4 Składniki: • 1 podwójna pierś z kurczaka - około 400 g • woda - około pół szklanki • 2 łyżki soku z cytryny • przyprawy: po pół łyżeczki soli, pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

piersi, pierś, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, kanapki, sosy, makarony, makaron, sałatka, sałatki, kasza, sos do makaronu, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, salatka z makaronem, sałatka z kurczakiem, kurczak z makaronem, kurczak z warzywami, sos do kurczaka, dania z makaronem, sałatka z kurczakiem i makaronem, mięso duszone

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.