Wołowe roladki z ogórkiem i kalarepą

Wołowe roladki z ogórkiem i kalarepą

Wołowe roladki z ogórkiem i kalarepą

Mięso rozpływające w ustach jest królem każdego obiadu. Takie są te roladki. Miękkie, delikatne, aromatyczne, z dodatkiem kiszonego ogórka i kalarepy oraz słodkiej papryki i pieprzu, które świetnie współgrają ze sobą podkręcając przeróżne smaki - od słodkości, przez kwaskowatość, po lekką ostrość. Podstawą jest uzbrojenie się w cierpliwość i przeznaczenie odrobiny czasu na duszenie mięsa, a na pewno jeszcze nie raz zagości na Waszych stołach! :) Wołowe roladki z ogórkiem i kalarepą Składniki: 500 g mięsa wo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu aa-kuku - czyli jak żyć zdrowo i pysznie!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.