keczupowo- musztardowym. Palce lizać.
@ Ivi
Składniki;
- 5 wątróbek,
- 1 cebulka,
- mleko,
Sos;
- 3 łyżki keczupu,
- 2 łyżki musztardy,
Sałatka;
- 1 główka mini sałaty lodowej,
- 3 mini papryczki,
- ogórek,
- dresing
Wykonanie;
Wątróbkę moczymy 10 minut w mleku. Siekamy cebulę. Podsmażamy. Mieszamy keczup z musztardą i łączymy z wątróbką. Wrzucamy na patelnię. Smażymy. Przyprawiamy do smaku. Do takiej wątróbki dodajemy sałatę lodową z ogórkiem i papryczkami, z naszym ulubionym dresingiem.
Jestem wielkim fanem wątróbki, więc chętnie podglądam takie nowe pomysły na jej wykorzystanie, wygląda pysznie.
OdpowiedzUsuń