Watróbka z indyka inaczej

Moja wątróbka moczona jest w sosie 
keczupowo- musztardowym. Palce lizać.
@ Ivi


Składniki;

  • 5 wątróbek,
  • 1 cebulka,
  • mleko,


Sos;

  • 3 łyżki keczupu,
  • 2 łyżki musztardy,



Sałatka;

  • 1 główka mini sałaty lodowej,
  • 3 mini papryczki,
  • ogórek,
  • dresing



Wykonanie;
Wątróbkę moczymy 10 minut w mleku. Siekamy cebulę. Podsmażamy. Mieszamy keczup z musztardą i łączymy z wątróbką. Wrzucamy na patelnię. Smażymy. Przyprawiamy do smaku. Do takiej wątróbki dodajemy sałatę lodową z ogórkiem i papryczkami, z naszym ulubionym dresingiem.




1 komentarz:

  1. Jestem wielkim fanem wątróbki, więc chętnie podglądam takie nowe pomysły na jej wykorzystanie, wygląda pysznie.

    OdpowiedzUsuń