SZKOLENIE CUKIERNICZE CZĘŚĆ 2 W AKADEMII SWEET DECOR ( 06-07.03 )

06-07.03 po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne

Szkolenie cukiernicze CZĘŚĆ 2 w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.

NTo miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!

Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!

Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!

PS. A na moim INSTAGRAMIE możecie pooglądać uczestników przy pracy i kulisy moich szkoleń – zapraszam TUTAJ!

Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć

TUTAJ

.

.

W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:

* CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise )

* WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus jaśminowym, panna cotta mango, bawareze miętowe )

* MONODESERY
 
* DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie

* NOWOCZESNE DEKORY: chrupki – jadalne gąbki – dekoracje na bazie pieczonej czekolady – jadalne ziemie – mchy – jadalne szkło – koralowce/tiule – krokanty

* NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / glacage

• ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress