stycznia 06, 2022

Jajka faszerowane serem

Jajka faszerowane serem bardzo szybko znikają ze stołu:). 


6 jajek
100g tartego parmezanu lun grana padano
1 łyżka siekanej natki pietruszki
1 łyżka majonezu
sól, pieprz

1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół. 
2. Z jajek wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je, mieszamy z serem, natką, majonezem, solą i pieprzem. Tak powstałą masą faszerujemy białka. 



przekąski, śniadania, jajka faszerowane, imprezowa przekąska, przekąska na imprezę, przystawka, jajka, jajko, boczek, bekon 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Każde odwiedziny i każda opinia bardzo mnie cieszą. :)
Zachęcam do napisania do myślisz o moim przepisie.

top social

TOP