Składniki:
ok. 160 g wody z ciecierzycy, ze słoika 540 g
1 tabliczka czekolady deserowej
1 banan
1-2 łyżki erytrolu
20 g pistacji
Przygotowanie:
Czekoladę połamać na kawałki i rozpuścić w kąpieli wodnej lub w mikrofali, przestudzić. Wodę z ciecierzycy ubić na puszystą pianę z dodatkiem erytrolu, dodać wystudzoną czekoladę i rozgniecionego banana. Zmiksować do połączenia składników. Mus przełożyć do 2-4 szklanek i posypać posiekanymi pistacjami. Schłodzić w lodówce. Smacznego 🙂
a to ciekawe!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam 😀
PolubieniePolubienie
Ależ pyszności i tak pięknie wygląda i tak mało tłuszczu ma! Super pomysł:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
To jest eksperyment w 100% godny polecenia i wypróbowania 🙂
PolubieniePolubienie
wygląda pysznie ❤
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
PolubieniePolubienie