Składniki:
12 dużych plasterków sera
3 jajka
1/2 czerwonej papryki
garść szczypiorku
2 łyżki majonezu
sól i pieprz
Przygotowanie:
Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o grubym oczku, dodać drobno pokrojoną paprykę i posiekany szczypior. Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Pastę jajeczną nakładać wzdłuż każdego plasterka sera, zwijać i układać na talerzu. Smacznego 🙂
jaka fajna przystawka 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Szyneczke w takiej wersji robiłam, ale nie wpadłam na to, że można też ser żółty tak przygotować. Super pomysł:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
U mnie też szynka w tym wydaniu często gościła, a ostatnio latem na grilla wpadł pomysł na ser w takiej wersji 🙂
PolubieniePolubienie
Prosto i pysznie 🙂 A do tego pięknie się prezentują 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie