Składniki:
120 g czerwonej fasoli (pół puszki)
120 g łososia lub pstrąga łososiowego
1/2 marchewki
1/2 kulki mozzarelli ligt
20 g otrębów
sól, pieprz
słodka papryka
1 łyżeczka ostrego sosu chili
Przygotowanie:
Osączoną fasolę rozgnieść widelcem, marchewkę zetrzeć na drobnym oczku, mozzarellę na grubym, rybę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki wrzucić do miski, przyprawić i wymieszać. Masę podzielić na 4 część i uformować kotlety. Usmażyć na patelni spryskanej olejem. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego 🙂
No ryby w takiej postaci bym nie odmówiła. Bardzo ciekawe zestawienie smaków:)
PolubieniePolubienie
Bardzo smaczny efekt, polecam 🙂
PolubieniePolubienie