środa, 17 lipca 2013

Sałata z rzodkiewką, cebulą i rzeżuchą

  • 1 op mix sałat z roszponką
  • 1 czerwona cebula
  • 1 pęczek rzodkiewki
  • 1/2 szk rzeżuchy
  • 2/3 szk jogurtu śródziemnomorskiego
  • sól do smaku
  • pieprz do smaku
czytaj więcej :
Sałatę wrzucić do miski ( można ją przepłukać i odwirować w wirówce do sałaty ). Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki, cebulę obrać, umyć i dowolnie pokroić. Składniki te wrzucić do miski, dodać rzeżuchę oraz przyprawy i jogurt. Wymieszać sałatę i podawać po kilku minutach do dań obiadowych.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i zachęcam do korzystania z przepisów.
Jednocześnie będzie mi miło jak skorzystasz z przepisów i podeślesz fotkę swojego wykonania danej potrawy a ja umieszczę ją w albumie na blogu i Fb.
Abym wiedziała o Twoich odwiedzinach zostaw komentarz ( uprzedzam, że anonimowe komentarze nie będą akceptowane, więc podpisz się proszę pod komentarzem. Nie ważne czy będzie pozytywny czy negatywny - po prostu chcę wiedzieć kto jest autorem komentarza ).
Zapraszam do odwiedzin.