BEZGLUTENOWE CZEKOLADOWE SMOOTHIE Z BANANEM I MLEKIEM KOKOSOWYM

Ależ się cieszę, że bezglutenowa seria cieszy się tak niesamowitą popularnością.

Ostatnio pokazane BEZGLUTENOWE FIT BRUSCHETTY zagościły na niejednym stole!

Bardzo się cieszę, że tak spodobała się ta prosta propozycja i mam nadzieję, że zagości na stałe na Waszych stołach.

Dziś, znów zainspirowana współpracą z moją ukochaną, bezglutenową marką Schär przygotowałam dla Was przepis na przepyszne, bezglutenowe smoothie czekoladowe na skondensowanym mleku kokosowym.

Do jego przygotowania użyłam znanych już Wam z innych przepisów przepysznych ciasteczek ( można powiedzieć, że nawet takich mini babeczek! ) – BIO MADELEINES CHOCO Schär.

Koktajl z ich dodatkiem? Przepyszny!

Na kokosowym mleku skondensowanym? Jeszcze lepszy!

Koniecznie wypróbujcie!

#ScharBio

#ScharBezGlutenuBio

BIO MADELEINES CHOCO Schär to mini babeczki ekologiczne z czekoladą.

Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.

Wyprodukowane z francuskich jaj wolnoklatkowych i mąki migdałowej, bez użycia glutenu i oleju palmowego.

Niesamowicie mięciutkie i puszyste!

Idealne jako słodka przekąska lub słodkie drugie śniadanie.

Pyszne!

SKŁADNIKI:

( 2 porcje )

* BIO MADELEINES CHOCO Schär – 1 op KLIK!

* duży, miękki banan – 1 szt

* mleko kokosowe skondensowane – 150 ml

* jogurt naturalny – 200 ml

* masło orzechowe naturalne – 1 łyżka

* lód – 1 szkl

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

Wszystkie składniki miksujemy ze sobą.

Podajemy natychmiast!

Nie musimy dodatkowo dosładzać, gdyż skondensowane mleko kokosowe jest słodkie!

Zobaczcie też inne bezglutenowe przepisy ma blogu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress