SZKOLENIE CUKIERNICZE 2 STOPNIA W AKADEMII SWEET DECOR ( 17-18.06 )

17 i 18 czerwca po raz kolejny miałam niesamowitą przyjemność prowadzić kolejne

Szkolenie cukiernicze 1 stopnia w Akademii Sweet Decor w Radzionkowie.

 

To miejsce ma jakąś taką niesamowitą energię!

Mimo zmęczenia wyjeżdżam stamtąd ZAWSZE naładowana nową energią i nowymi pomysłami – tak było i tym razem!

Zobaczcie kilka zdjęć z warsztatów – efekty naszej pracy!

Zainteresowanych oczywiście zapraszam na kolejne szkolenia – terminy możecie zobaczyć TUTAJ

W OFERCIE KURSU ZNAJDZIEMY M.IN:

  • • CIASTA NOWOCZESNE NA BAZIE CIAST BAZOWYCH ( np. szpinakowe biszkopty, bezglutenowe brownie, daquoise )
  • • WYPIEKI Z DODATKIEM MUSÓW I KREMÓW W NOWOCZESNYM WYDANIU ( np. mus jaśminowym, panna cotta mango, bawareze miętowe )
  • • MONODESERY
  • • LODY NA CIEPŁO
  • • LODY MOLEKULARNE
  • • TEMPEROWANIE CZEKOLADY I DEKORACJE NA BAZIE CZEKOLADY – plastry miodu, skały, ziemie
  • • NOWOCZESNE DEKORY: – temperowana czekolada – chrupki – jadalne gąbki – dekoracje na bazie pieczonej czekolady – jadalne ziemie – mchy – jadalne szkło – koralowce/tiule – krokanty
  • • NOWOCZESNE I KLASYCZNE FORMY DEKORACJI : m.in. mirror glaze / glacage
  • • ŻELATYNA, AGAR I ICH ZASTOSOWANIE

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress