Kanapka z grillowanym halloumi, rzodkiewkami i konfiturą z borówek | Mienta blog
Grillowane, Różne

Kanapka z grillowanym halloumi, rzodkiewkami i konfiturą z borówek

Na śniadanie, lunch lub kolację. Te banalnie proste kanapki sprawdzą się przy każdej okazji.

kanapka z grillowanym halloumi rzodkiewkami i konfitura z borowek 1 - Kanapka z grillowanym halloumi, rzodkiewkami i konfiturą z borówek

2 porcje:

  • 2 bułki z ziarnami
  • halloumi 200 g
  • 4-5 rzodkiewek
  • 2 łyżki konfitury z borówek
  • oliwa

Ser halloumi kroimy w plastry i nacieramy go oliwą.

Grillujemy z obu stron do zrumienienia.

Na przekrojonych bułkach układamy pokrojone rzodkiewki i skrapiamy je oliwą.

Na wierzchu układamy grillowany ser i smarujemy konfiturą.

Przykrywamy drugą częścią bułek.

Smacznego :)

kanapka z grillowanym halloumi rzodkiewkami i konfitura z borowek 2 - Kanapka z grillowanym halloumi, rzodkiewkami i konfiturą z borówek

Poprzedni Wpis Następny Wpis

Podobne wpisy

Brak komentarzy

Komentuj