Składniki:
1 półbagietka
1 opakowanie serka kanapkowego
pomidorki koktajlowe
50 g łososia wędzonego
natka pietrszki
oliwa
pieprz
Przygotowanie:
Półbagietkę pokroić na kromeczki, skropić oliwą i obsmażyć na patelni grillowej. Grzanki posmarować serkiem kanapkowym, a wierzch udekorować kawałkami łososia, połówkami pomidorków i listkami natki pietruszki. Oprószyć pieprzem. Smacznego 🙂
pychotka!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dzięki 🙂
PolubieniePolubienie
ale smakowite!
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Kasiu
Przepysznie u Ciebie, jak zawsze 🍣
Pozdrawiam najmilej 🤗
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie