Składniki
4 jajka
1 puszka fasoli białej
kawałek kapusty pekińskiej
2 ogórki konserwowe
1/2 paczki kabanosów (60 g)
2-3 łyżki majonezu
sól, pieprz
Sposób przygotowania przepisu:
- Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Fasolą odsączyć. Kapustę poszatkować, ogórki pokroić w kostkę, Kabanosy pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego 🙂
apetyczna 😉
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Fasola często gości w mojej kuchni, bo bardzo ją lubię:)
A sałatką chętnie się poczęstuję- dziękuję 🙂
Pozdrawiam:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
PolubieniePolubienie