15 lut 2019

Schab miodowo-wiśniowy




Zapraszam na pyszny i soczysty schab miodowy z wiśniami.  Schab na słodko.  Pysznie i wykwintnie. Idealnie smakuje zarówno na zimno jak i na ciepło.
Zapraszam do polubienia mojej strony na FB https://www.facebook.com/gotowaniepatki/ oraz śledzenia na Instagramie https://www.instagram.com/gotowaniepatki/  Będzie mi bardzo miło



Składniki:

Przygotowanie:


Mięso dokładnie myję. Nakłówam widelcem. W miseczce łącze składniki marynaty. Dokladnie mieszam. Mięso nacieram marynatą. Przekładam do lodówki na ok 3 godziny. Następnie przekladam mięso do żaroodporne naczynia. Wlewam ok 1/3 szklanki wody. Zamykam piekę ok 1, 5 godziny w 180 stopniach. Studzę. Kroję w plastry do chleba. Lub podajena ciepło do obiadu.


Brak komentarzy:

DRUKUJ PRZEPIS

Print Friendly and PDF