TRZY SPOSOBY NA NAJLEPSZE DOMOWE LODY Z BRZOSKWIŃ (BEZ CUKRU I BEZ MASZYNKI)


ZDROWE LODY SORBET WODNE LODY KREMOWE BANANOWO- BRZOSKWINIOWE KREMOWE LODY MIĘKKIE LODY


     Wertują zakamarki internetu, próbując różnych sposobów na domowe, zdrowe, bezcukrowe lody znalazłam trzy idealne metody, które pozwalają cieszyć się naturalnym smakiem owoców, dzieciaki mogą je jeść bez ograniczeń, a co ważne dla mnie, są miękkie i zaraz po wyjęciu z zamrażarki bardzo łatwo się porcjują, co- w przypadku lodów wykonywanych bez maszynki- jest trudne do osiągnięcia.


Domowe lody to taki letni przysmak do którego nie trzeba długo namawiać.

 Potrzebne nam tylko owoce, słodkie i soczyste, coś by je dosłodzić - to wtedy, gdy słodycz owoców jest niewystarczająca, aby w naszych kubkach smakowych zawrzało od euforii - blender i dowolne foremki, pojemniczki.
Proces tworzenia jest wyjątkowo prosty i szybki, jedynie czas oczekiwania może być ciężką próbą naszej cierpliwości. Lody potrzebują długich godzin leżakowania w zamrażarce, dlatego ja, kręcę je wieczorem, by w spokoju zamroziły się przez całą noc.

Zapraszam na moje ulubione lody


LODY BRZOSKWINIOWE LODY BEZ CUKRU MIĘKKIE LODY



LODY BRZOSKWINIOWE LODY BEZ CUKRU MIĘKKIE LODY

Komentarze

Popularne posty

Polub mnie na Facebook
Obserwuj mnie na Instagramie
mytastepol.com
Przepisy kulinarne
Serwis kulinarny - Katalog Smaków