Grillowane szparagi
Sezon grillowy w pełni więc każda okazja jest dobra by wrzucić na ruszt ulubione warzywa lub mięsko i biesiadować na łonie natury.
U mnie dziś wykwintnie - grillowane szparagi.
Szparagi umyć,odłamać twarde końce i zawijać w plastry wędzonego boczku.
Ułożyć na rusztach grilla i smażyć po kilka minut z każdej strony. Zajadać z ulubionymi dodatkami.
Ja podałam z grillowaną bagietką czosnkową.
U mnie dziś wykwintnie - grillowane szparagi.
15 szt zielonych szparagów
15 cienkich plastrów wędzonego boczku
Szparagi umyć,odłamać twarde końce i zawijać w plastry wędzonego boczku.
Ułożyć na rusztach grilla i smażyć po kilka minut z każdej strony. Zajadać z ulubionymi dodatkami.
Ja podałam z grillowaną bagietką czosnkową.
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za odwiedzenie mojego bloga.
Miło mi będzie jak zostawisz komentarz.