Dziś polecam Wam prosty, ale naprawdę pyszny dodatek do pieczywa. Pasta kanapkowa z pestkami dyni. Pestki dyni dodają całej paście fajnej chrupkości. Spróbujcie.
Składniki:
- 2 jajka
- 2 łyżki pestek dyni prażonych z solą himalajską QUICK SNACK Moreso
- 1 łyżka posiekanego szczypiorku
- 2 płaskie łyżki majonezu
- 1 łyżka naturalnego jogurtu (gęstszego)
- sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę. Pestki dyni siekamy nożem, dodajemy do jajek. Następnie dodajemy resztę składników: posiekany szczypiorek, majonez, jogurt naturalny i przyprawy. Wszystko mieszamy, próbujemy i opcjonalnie doprawiamy. Podajemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego
Zachęcam Was do odwiedzin oficjalnej strony marki Moreso www.moreso.pl , jak i fanpaga na Facebook, na którym pojawi się lista sklepów, gdzie możecie kupić przekąski.