Składniki:
1 paczka słonych paluszków (100 g)
1 średnia marchewka
1 łyżka słonecznika łuskanego
2 łyżki otrębów
3 łyżki masła orzechowego solonego
Przygotowanie:
Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce o drobnym oczku. Do blendera wrzucić połamane paluszki i ziarno słonecznika i zmiksować. Do paluszków wsypać otręby, startą marchewkę i dodać masło orzechowe. Całość zmiksować, a następnie formować w dłoniach kulki wielkości orzecha włoskiego. Można od razu zajadać 🙂
U ciebie jak zawszze coś smacznego
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuje 🙂
PolubieniePolubienie
Prosze , zaglądnę znów
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Kasiu!
Super pomysł na przekąskę, warty spróbowania:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie