Pyszna pasta do chleba

woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,


pasty do chleba cieszą się sporym zainteresowaniem. Są bardzo podzielne i pyszne. Można je zrobić niemal z wszystkiego . Są zdrowe i dodają nam energii.To również idealny sposób na włożenie czegoś więcej do środka dla dziecka niejadka.


Składniki
  • twaróg u mnie 250 g
  • pomidor bez skórki
  • ogórek bez skórki starty na dużych oczkach
  • świeży majeranek
  • ząbek czosnku
  • szczypta soli, u mnie himalajska różowa
  • łyżka oleju z ostropestu  tłoczonego na zimno  
woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,

woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,

woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,

Dlaczego olej z ostropestu? Olej z ostropestu oczyszcza skutecznie organizm z toksyn występujących w powietrzu, pożywieniu, wodzie oraz w roślinach. Jest niezastąpiony w kuracjach związanych z wątrobą, sercem oraz układem odpornościowym. Przyczynia się do zwiększenia krzepliwości krwi, krwawień, np.z nosa,żylaków odbytu lub jelita grubego. Stosowany zewnętrznie: przyspiesza gojenie się ran, owrzodzeń, odleżyn. Zalecany przy egzemie, łuszczycy i pękającej skórze. Niezastąpiony w pastach serowych, można go idealnie zakamuflować. Jedzony zawsze na zimno.

woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,

Wszystkie składniki wrzuć do miski i utrzyj pastę. Mnie pomógł robot.
Pastę przechowuj w lodówce szczelnie zamkniętą w szklanym pojemniku.
Moje dzieci jedzą ją nawet bez chleba, łyżeczką.
Smacznego!

woj len,oleje tloczone na zimno,pasta do chleba,ser biały, twaróg,pasty z twarogu,olej z ostropestu właściwości,



Komentarze

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Di me:

Benvenuto nel mio Piccolo Regno! Non sei venuto qui per caso, vedrai! Mi chiamo Kasia e sarò felice di mostrarti la mia cucina, direi che anche le due cucine: polacca e italiana. Ti farò toccare, annusare, assaggiare, pesare e mescolare con me. Ti porterò in due mondi semplici: la cucina italiana - che ho avuto la fortuna di assaggiare per oltre sedici anni, e ti mostrerò quanto quest'avventura possa essere amorevole, semplice, gustosa, non complicata, ma anche imprevedibile e piena di sapori! Passeremo anche alla cucina polacca, dove le prelibatezze sono equilibrate, pensate e ripensate, tradizionali con un pizzico del mio punto di vista, idee e sperimentazioni con il gusto. Ci sposteremo da una cucina all'altra. Quindi indossiamo i grembiuli, cuciniamo qualcosa insieme. Chiedi di tutto, commenta, condividi i tuoi consigli. Sono contenta che tu sia con me, accomodati e buon appetito!