Polubiliście moją serię jadłospisów obiadowych bo dostaję od was pytania i prośby o kolejne.
Cieszy mnie to bardzo i chętnie publikuję trzeci wpis o tej tematyce.
Nasz tygodniowy jadłospis obiadowy w marcu.
Zobaczcie też:
Poniedziałek:
Zupa krem z kalafiora – przepis
Vege sushi z pieczonym burakiem – przepis
Brokuły w japońskim stylu – przepis
Wtorek:
Krupnik z pęczakiem i kukurydzą – przepis
Boczek pieczony w przyprawach korzennych na ciepło – przepis
Kasza jaglana gotowana – przepis
Rukola z pomarańczą, migdałami i chili – przepis
Środa:
Krupnik z pęczakiem i kukurydzą
Kluski razowe ze skwarkami – przepis
Surówka z marchewki z suszonymi pomidorami – przepis
Kawa latte macchiato – przepis
Czwartek:
Krem z pietruszki – przepis
Kurczak tikka masala – przepis
Pęczak gotowany – przepis
Sałatka szwedzka ze słoika – przepis
Piątek:
Zupa krem z pietruszki
Jajka faszerowane pesto – przepis
Sos chrzanowy na ciepło – przepis
Ziemniaki puree – przepis
Bakłażan faszerowany bułką tartą – przepis
Sobota:
Rosół z indyka – przepis
Pierogi z mięsem z rosołu – przepis
Prosta surówka z buraka – przepis
Ciasteczka z kawałkami czekolady – przepis
Kawa zbożowa – przepis
Niedziela:
Rosół z indyka
Pieczone roladki z kurczaka z wątróbką i śliwką suszoną – przepis
Talarki ziemniaczane z piekarnika – przepis
Surówka z selera korzeniowego z ananasem i słonecznikiem – przepis
Babka na oleju – przepis