Składniki:
2 ugotowane na twardo jajka
1/2 wędzonego pstrąga tęczowego
1 ogórek kiszony
2 liście sałaty lodowej
2 łyżki majonezu Fanex
sól i pieprz
Przygotowanie:
Jajka zetrzeć na tarce o grubym oczku i połączyć z pozbawioną ości rybą, dodać łyżkę majonezu i doprawić do smaku. Drugą łyżkę majonezu rozsmarować na tortilli, rozłożyć posiekaną sałatę i plasterki ogórka. Rozsmarować pastę rybną i zwinąć tortillę. Pokroić na 2-centymetrowe kawałki. Smacznego 🙂
Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog.
It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that „perfect balance” between superb usability and
appearance. I must say you have done a fantastic job with this.
In addition, the blog loads very quick for me on Opera.
Superb Blog!
PolubieniePolubienie
Thank you 🙂
PolubieniePolubienie