sobota, 30 lipca 2016

Cannelloni pasztetowe w boczku


Kochani biorę  udział w następnym konkursie.
I nie wiedziałam co czynię.
I......?
I jestem sama pod wrażeniem że można z grilowac pasztet .
Danie  nie wymaga ani nakładu pracy ani filozofii  .
Nie jestem zwolennikiem "gotowców" ale czasem nie mamy warunków,a mamy tylko kuchnię polową .
Śmiało możemy to danie robić pod namiotem ,na wypadzie w górach, czy na rybach.
Wystarczy nam butla turystyczna ;-)



Składniki:
2 pasztety firmy Profi
5 makaron rurki  cannelloni
10 plasterkow boczku po dwa na jeden makaron

Sposób:
Makaron wsadzamy do zimnej osolonej wody i gotujem do czasu zagotowania wody.
Wyciągamy,studzimy .
Następnie faszerujemy go naszym pasztetem i zawijamy boczkiem ,również otwory by pod wpływem ciepła pasztet nam nie wypłynął. 
I grilujemy do czasu aż boczek będzie gotowy.
Smacznego 
Wiecej na:
http://profi.com.pl

Wakacje z Profi

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zapraszam do komentowania