Bardzo smaczny i nieskomplikowany obiad. Pasta curry to doskonała i aromatyczna marynata do mięs.
Składniki
2 podudzia indycze
1 czerwona papryka
kawałek pora
pasta curry firmy Proeco Polska
1. Mięso nacieramy pastą curry i wstawiamy do lodówki na godzinę.
2. Paprykę i pora kroimy w cienkie paski.
3. Podudzia przekładamy do naczynia żaroodpornego razem z warzywami.
4. Pieczemy około godziny w 180 stopniach.
5. Paprykę i pora możemy wymieszać z ugotowanym ryżem.
Smacznego życzy
Pyszności, moje smaki 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Cieszę się ,że trafiłam w Twój gust Kasiu 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
[…] Czytaj Dalej (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]
PolubieniePolubienie