Jestem głodna a lodówka trochę pustawa... Co tu zrobić? Jest trochę ugotowanej soczewicy!
Potrzeba jest matką wynalazku - tak właśnie powstała pasta z soczewicy. Jest bardzo szybka w przygotowaniu, bardzo smaczna i pożywna - czyli to co lubię najbardziej ;)
Składniki:
3 łyżki soczewicy (najlepiej rozgotowanej)
1 łyżka masali (użyłam barbecue masala)
1 łyżka posiekanego koperku
Przygotowanie:
- Soczewicę z masalą zmielić przy użyciu blendera, jeśli jest rozgotowana wystarczy widelec ;)
- Dodać posiekany koperek i wymieszać
- Gotowe :)
Smacznego!
Super blog! Podziwiam różnorodność i styl! :)
OdpowiedzUsuńA ja zapraszam do Mnie: http://adventuresofamateurphotography.blogspot.com/
Miły komentarz pod dowolnym postem MOTYWUJE!
Pozdrawiam! :)
Ps: obserwacja za obserwację..? :D
ALE MI PANI SMAKA NAROBIŁA HIHHI ;3
Dziękuję za uznanie :) Pozdrawiam
Usuńprosto, a jak smacznie!
OdpowiedzUsuńPolecam spróbować :)
Usuń