Przepis na : obiad
Najpierw robimy ciasto jaglano-gryczane Farsz IV 1 cebula 1 opakowanie szpinaku mrożonego (ok. 0,5 kg) 2 dzwonki z łososia sól i pieprz do smaku 65 dag tofu wędzonego 2 łyżeczki lubczyku olej kokosowy 1 ogórek kiszony Łososia nacieramy lubczykiem i pieczemy w piekarniku w 160 stopni C, przez ok. 40 minut z termoobiegiem Cebulę obieramy, myjemy, kroimy w kosteczkę i dusimy na patelni Dodajemy szpinak i dalej dusimy na patelni Tarkujemy tofu i dorzucamy na patelnię Upieczonego łososia, pokrojonego... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.