Papryczka cherry nadziewana serem

Papryczka cherry nadziewana serem

Papryczka cherry nadziewana serem

Przepis na : kolacja

Papryczka cherry ( znana pod nazwą czereśniowa ) jest jedną z łagodniejszych odmian papryczek chili. Ze względu na swój dekoracyjny wygląd świetnie nadają się do faszerowania. Chociaż w przepisie użyłem dość neutralnego w smaku sera philadelphia (ze względu na proponowany dodatek wyrazistej w smaku salsy z owocu mango ) śmiało można użyć sera feta lub połączyć te sery w proporcji 1:1. Zapoznajcie się z przepisem. Życzę smacznego Porcje: 2-4 Czas: 40 min Trudność: Łatwe Koszt: Niski Co potrzebujemy 200g małych p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu yeschef.blog

Autor

Paweł ZielińskiPaweł Zieliński

Kucharz, grill-master w restauracji Guacamole w Wilnie:) A na co dzień zwykły chłopak z pasją do podróżowania :) W wolnej chwili prowadzę bloga kulinarnego. yeschef.blog. Wierzę, że wiedza, którą zdobywam w trakcie pracy może się przydać nie tylko zawodowym kucharzom, ale także w trakcie gotowania w domu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

feta, przystawki, kolacja, zakąski, papryka faszerowana, kuchnia meksykańska

Inne przepisy z yeschef.blog