Jak przetrwać koronawirusa w gastronomii i nie zbankrutować?

Jak przetrwać koronawirusa w gastronomii i nie zbankrutować?

Koronawirus wszystkim skutecznie uprzykrzył życie. Wiele firm czeka z nadzieją, aż władze zarządzą dotacje, albo w inny sposób pomogą pokryć straty spowodowane zamknięciem barów, restauracji i innych lokali gastronomicznych. Czas jaki dostali właściciele, menedżerowie i szefowie kuchni można wykorzystać do wyróżnienia się na tle konkurencji w nadchodzącym sezonie. Sam będąc szefem kuchni zastanawiałem się jak przetrwać korona wirusa w mojej restauracji. Jak nie zbankrutować podczas kwarantanny. Przecież nikt...

Czytaj dalej na blogu yeschef.blog

Autor

Paweł ZielińskiPaweł Zieliński

Kucharz, grill-master w restauracji Guacamole w Wilnie:) A na co dzień zwykły chłopak z pasją do podróżowania :) W wolnej chwili prowadzę bloga kulinarnego. yeschef.blog. Wierzę, że wiedza, którą zdobywam w trakcie pracy może się przydać nie tylko zawodowym kucharzom, ale także w trakcie gotowania w domu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

impreza

Inne przepisy z yeschef.blog

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.