Jajka faszerowane łososiem z serkiem kremowym i koperkiem to świetna alternatywa dla tradycyjnych jajek w majonezie. Umówmy się, że na Wielkanocnym stole majonez jest wszechobecny i dodajemy go do większości potraw. Jeśli chcecie zaserwować coś mniej tłustego, ale wyrazistego i świeżego, a jednocześnie bardzo prostego w wykonaniu i mało czasochłonnego, to jak dla mnie jedna z najlepszych opcji! Jak zwykle, potrzeba tylko kilku składników i dosłownie kilku dodatkowych minut w kuchni :) Lekkie jajka faszerowane ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...