Przepis na : obiad
Kotleciki z tuńczyka to świetna alternatywa dla klasycznych mielonych. Są pełne smaku, mięciutkie i – co najważniejsze -szybkie do przygotowania. Można je serwować na ciepło, ale są też świetne na zimno. Mogą być podstawą obiadu, ale też fantastycznym pomysłem na sycące kanapki. To takie ,,danie awaryjne”, które można wyczarować nawet w obliczu pustej lodówki. Wystarczy mieć zawsze tuńczyka schowanego na tyłach kuchennej szafki :) Kotleciki z tuńczyka Drukuj przepis Porcje: 10 małych lub 5 większych... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...