Przepis na : kolacja
Składniki: 3 porcje 250 g makaronu (kupiłam makaron szpinakowy z Lidla) 200 - 300 g pieczarek garść świeżego szpinaku 1 pietruszka 1/4 selera 1 spora biała cebula 2 ząbki czosnku garść łuskanych orzechów ziemnych 3 łyżki oleju np. rzepakowy szczypta kardamonu pieprz czarny sól opcjonalnie wegańska śmietana kokosowa tofu a'la mielone: 1 paczka tofu naturalnego 5 łyżek oleju pół papryczki chilli (suszona albo świeża) 2 łyżeczki papryki wędzonej łyżeczka tymianku łyżeczka czarnej soli Przygotowanie: 1. Makaro... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Blog o tematyce wegańskiej.
Przepisy, porady, recenzje i miejsca.
Zapraszam