Francuskie pierożki z farszem ruskim

Francuskie pierożki z farszem ruskim

Francuskie pierożki z farszem ruskim

Przepis na : kolacja

Składniki: 7 większych pierożków 1 paczka ciasta francuskiego (275g) farsz: 2 kostki tofu naturalnego 3 główki młodej cebulki dymki + szczypior 2 białe cebule natka pietruszki 4 łyżki oliwy z oliwek szczypta rozmarynu pieprz sól Przygotowanie: 1. Dymki i białą cebule drobno pokroić i zeszklić na złoto na oliwie z oliwek.  2. Tofu zetrzeć na średnich oczkach (przez to tofu będzie bardziej puszyste). 3. Do tofu dodać złotą cebule, zieleninę oraz przyprawy. Dokładnie wymieszać. 4. Ciasto francuskie wyciąg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Veganchives

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.