Pasta z wędzonej makreli i jajek

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Pasta z wędzonej makreli i jajek

Jeżeli lubicie wędzone ryby, to ten przepis na pewno przypadnie Wam do gustu (chyba, że znacie go od dawna ;)) Pasta z wędzoną makrelą i jajkiem to doskonały dodatek do świeżego pieczywa. Nie zapomnijcie o szczypiorku - dzięki niemu pasta ma świeży, lekki smak. Składniki: 300 g wędzonej makreli  3 jajka  1 łyżka majonezu  szczypiorek sól, pieprz  Makrelę oddzielić od ości i skóry. Rybę przełożyć do miseczki. Dodać majonez i dokładnie wymieszać.   Jajka ugotować na twardo.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu U mnie w kuchni

Dodaj komentarz

Gość konczi i szpileczka, 29 maja 2014 12:00:47

To dla mnie tradycyjna pasta i ulubiona