Przepis na : kolacja
Świetny pomysł na wykorzystanie nadwyżki ugotowanego makaronu. Moje żarłoki już się śmieją że będą go gotować za dużo :) 8 łyżek ugotowanego makaronu kokardki (polecam Czaniecki) 4 plasterki sera żółtego 4 plasterki szynki szwarcwaldzkiej lub innej wędzonej łyżka posiekanej, zielonej cebulki 2 małe jajka lub 1 duże łyżka skrobi lub mąki sól czosnkowa Kamis wg smaku łyżeczka suszonych pomidorów z czosnkiem i bazylią Kamis olej ... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować dla swoich bliskich. Moja kuchnia łączy tradycję z nowoczesnością , Jest smacznie, kolorowo i pachnąco:)
bardzo ciekawy przepis -chyba zaserwuje je jutro moim żarłokom:)
Polecam Reniu, podziel się proszę wrażeniami, fotka mile widziana:)