Żeberka w kiszonej kapuście z suszonymi grzybami i śliwkami

Żeberka w kiszonej kapuście z suszonymi grzybami i śliwkami

Żeberka w kiszonej kapuście z suszonymi grzybami i śliwkami

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Żeberka wieprzowe duszone w aromatycznej kiszonej kapuście z dodatkiem suszonych grzybów i śliwek. Danie świetnie smakuje z ziemniaczanym piuree, doprawionym chrzanem. Składniki: 1,5 kg żeberek wieprzowych w pasku słodka papryka mielona ostra papryka mielona sól, pieprz mąka pszenna do obtoczenia mięsa smalec do smażenia 2 cebule 1 kg kiszonej kapusty 200g. suszonych śliwek 2 garście suszonych grzybów 2 liście laurowe parę kulek ziela angielskiego 2 łyżki suszoneg... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.