Wilgotne ,lekko słodkie ciasto z warzywami których w ogóle nie czuć.Fajna alternatywa przemycenia witamin dzieciom które chętnie

Wilgotne ,lekko słodkie ciasto z warzywami których w ogóle nie czuć.Fajna alternatywa przemycenia witamin dzieciom które chętnie

Wilgotne ,lekko słodkie ciasto z warzywami których w ogóle nie czuć.Fajna alternatywa przemycenia witamin dzieciom które chętnie

Przepis na : deser

Ciasto marchewkowo-szpinakowe Składniki: 1 kg. marchewki 300g. mrożonego szpinaku 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1/2 szklanki oleju 200m. jogurtu naturalnego 2 szklanki maki pszennej 1 łyżka cynamonu 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej kwadratowa blaszka 25x25cm lub średniej wielkości tortownica papier do pieczenia do wyłożenia blaszki lub masło+bułka tarta do wysypania tortownicy Przygotowanie: Szpinak przed przygotowaniem ciasta rozmrozić. Marchew obrać,umyć,zetrzeć na tarce o małych... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.