Pulpety w kapuście włoskiej zapiekane w śmietanie

Pulpety w kapuście włoskiej zapiekane w śmietanie

Pulpety w kapuście włoskiej zapiekane w śmietanie

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Moja rodzina bardzo lubi pulpety dlatego staram się urozmaicać ich podanie. Tym razem postanowiłam przygotować zapiekane z słodkie śmietance otulone włoską kapustą.Tą wersję każdy z chęcią zajadał i chwalił.Wyszły delikatnie pikantne oraz słodkie. Składniki: Pulpety: 0,5 kg mielonego mięsa z indyka 2 cebule 4 ząbki czosnku 2 łyżki musztardy stołowej 1 jajko 1/2 szklanki bułki tartej 1/2 pęczka posiekanego kopru 1/2 pęczka posiekanej natki pietruszki 1/2 łyżec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.