Polędwiczka w sosie pieczarkowym z rozmarynem

Polędwiczka w sosie pieczarkowym z rozmarynem

Polędwiczka w sosie pieczarkowym z rozmarynem

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Plastry polędwiczki duszone w delikatnym sosie śmietanowym, z wyrazistym w smaku rozmarynem oraz pieczarkami. Tak przygotowane mięso świetnie smakuje podane z ryżem lub puree ziemniaczanym. Składniki: 1 polędwiczka wieprzowa ( ok. 600g.) sól, pieprz mąka pszenna do panierowania smalec do smażenia 500g. pieczarek 1 cebula 400 ml śmietanki 30% 2 gałązki rozmarynu 2 łyżki masła klarowanego sól, pieprz 2 łyżki soku z cytryny Przygotowanie: Polędwiczkę oczyścić z błonek, p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.