Koperkowe kotlety z młodych ziemniaków faszerowane pieczarkami i serem

Koperkowe kotlety z młodych ziemniaków faszerowane pieczarkami i serem

Koperkowe kotlety z młodych ziemniaków faszerowane pieczarkami i serem

Przepis na : obiad

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Pyszne kotlety ziemniaczane z mnóstwem pachnącego koperku, faszerowane pieczarkami i ciągnącym się serem żółtym. Najlepiej smakują na ciepło, podane z chrupiącymi, świeżymi warzywami. Możemy przygotować je także ze ” starych” ziemniaków i podać z treściwym sosem mięsnym czy gulaszem.   Składniki: 1 kg młodych ziemniaków 2 łyżki masła 1 pęczek koperku sól, pieprz 1 jajko 3/4 szklanki mąki pszennej 2 łyżki maki ziemniaczanej Farsz: 1 cebula ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.