Ciastka francuskie z pieczarkami i feta

Ciastka francuskie z pieczarkami i feta

Ciastka francuskie z pieczarkami i feta

Przepis na : kolacja

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Wytrawne rożki z ciasta francuskiego, wypełnione smażonymi na maśle pieczarkami z cebulką i natką pietruszki oraz słoną feta. Idealna przekąska podczas pikniku lub drugie śniadanie.   Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 mała cebula 250g. pieczarek 3 łyżki posiekanej natki pietruszki 100g. sera feta sól, pieprz 1 łyżka masła klarowanego 1 jajko sezam Przygotowanie: Obraną cebulę oraz pieczarki pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzać masło klarow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szczyptachili

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.