Pulpety w sosie pomidorowym

Pulpety w sosie pomidorowym

Pulpety w sosie pomidorowym

Pulpety w sosie pomidorowym. Wieprzowe pulpeciki w domowej roboty sosie w dojrzałych, winnych pomidorków z dodatkiem sporej ilości czosnku i ziół prowansalskich. Ilość porcji / Servings – 6 Czas przygotowania / Prep. time: 30 mins Czas gotowania / Cook time: 1 hr Czas całkowity / Total time: 1 hr 30 mins Drukuj / Print Składniki / Ingredients: Na sos pomidorowy 400 g świeżych (dojrzałych winnych pomidorów obranych ze skórki, z usuniętymi gniazdami nasiennymi) 1 mała cebula pokrojona w kostkę 4 ząbki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Spice things up

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.