Cukinia faszerowana bezmięsnymi żeberkami

Cukinia faszerowana bezmięsnymi żeberkami

Cukinia faszerowana bezmięsnymi żeberkami

Przepis na : obiad

Cukinia wypełniona warzywnym farszem i bezmięsnymi żeberkami sprawdzi się idealnie na obiad lub kolację! Ten przepis na faszerowaną cukinię może stać się Waszym ulubionym. Cukinia faszerowana bezmięsnymi żeberkami 2 porcje (1 ma ok. 455 kcal) czas przygotowania: ok. 20 minut (+ ok. 55 minut gotowania) koszt: ok. 9,80 zł za porcję Składniki: 1 duża cukinia lub dwie małe bezmięsne żeberka 1 opakowanie 2 cebule 2 ząbki czosnku 225 g passaty pomidorowej 60 g czerwonej fasoli 1 łyżeczka bazylii 1/2 łyżeczki papryki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu rabarbarowo

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.