Budyniowa owsianka o smaku krówki

Budyniowa owsianka o smaku krówki

Budyniowa owsianka o smaku krówki

Przepis na : śniadanie

Budyniowa owsianka to moje odkrycie miesiąca! Coś cudownego – jest taka kremowa i pyszna, że trudno się oderwać. A do tego jest równie prosta w przygotowaniu co zwykła owsianka. Użyjcie ulubionego budyniu, a sami zobaczycie. Ja użyłam Delecty o smaku krówki, ale możecie też wziąć np. śmietankowy, waniliowy czy czekoladowy. W czasie gotowania warto sprawdzić, czy poziom słodkości Wam odpowiada – można dodać więcej erytrolu albo po prostu z niego zrezygnować lub zastąpić innym słodzikiem. Składniki na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Powiedz dietom nie

Warto przeczytać

Dlaczego warto jeść owsiankę?

Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.

Czytaj dalej...

Rewelacyjny wpływ płatków owsianych na zdrowie i urodę

Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.