Pasta jajeczno-twarogowa + jakie jaja wybrać

Pasta jajeczno-twarogowa + jakie jaja wybrać

Pasta jajeczno-twarogowa + jakie jaja wybrać

Przepis na : śniadanie

Pamiętacie poprzednia wersję pasty jajecznej, którą dla Was przygotowałam jakiś czas temu? Tym razem w roli głównej jej starsza siostra - pasta jajeczno-twarogowa. Jest pyszna na każde śniadanie. Nada się jako przekąska na wielkanocne śniadanie przy stole z rodziną. Polecam wypróbować. Dodatkowo zapraszam do lektury dotyczącej wyboru jajek.  Składniki: 4 jaja (najlepiej 0 lub 1), 1 kostka twarogu, 3 łyzki jogurtu, 1 łyżka śmietany, 1 łyżeczka majonezu, 6 rzodkiewek, 1/4 czerwonej papryki, 4 łyżeczki kuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pełna Lodówka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.