Wegańskie Ciasto Wuzetka (WZ)

Wegańskie Ciasto Wuzetka (WZ)

Wegańskie Ciasto Wuzetka (WZ)

Składniki: Warstwa czekolady: 1 1/2 szklanki zmielonych migdałów 4 łyżki stołowe kakao w proszku 4 łyżki stołowe syrop daktylowy (ilość według uznania) 1 szczypta soli himalajskiej Krem: 2 puszki pełnotłustego mleka kokosowego (schłodzone w lodówce przez noc) 1/2 laski waniliowej (tylko nasiona) lub 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 4 łyżki stołowe syrop daktylowy (ilość według uznania) Wykonanie: Ciasto czekoladowe: 1. Przełóż wszystkie składniki do miski i wymieszaj je ręcznie za pomocą łyżki. Krem: 1. Wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu NATURAnaTALERZU

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.